hotmendance@gmail.com    |    +36-30/793-1930    |    Social media               

 
 
 
 
 
 
Kosár
Fizetés
 
 
 
 
 
Slider0 Slider1 Slider3 Slider4 Slider5 Slider6
 
 
 

Békéscsaba Gold 2020.11.28.

Print
 
Cikkszám:
Jelenlegi raktárszint
 
Fogyasztói ár5.490 Ft
Kedvezmény
Ár / kg
 
 
 

HOT MEN DANCE LIVE - PREMIER ELŐADÁS

Elhelyezés: Nézőtér első felében!
Előadók személyesen kísérnek a helyedre.
Ültetés érkezési sorrendben történik a kategóriáknak megfelelően!
Az előadók a teljes nézőteret bevonják műsorukba, véletlenszerűen választanak ki hölgyeket így akár Te is lehetsz a kiválasztott, ha szeretnél!

FIGYELEM! Az előadás pontban 20:00 órakor kezdődik ezért kérjük hogy 30-40 perccel legkésőbb 19:30 -ra érkezz meg a helyszínre! 20:00 óra után a a belépés engedélyezett ugyan, de az előadóknak nem áll módjukban senkit bekísérni a helyére!

Az előadás ideje alatt esetlegesen megvásárolható szolgáltatásokról részletes tájékoztatást a jegyben találod!

Helyszín: Pheadra Rendezvényközpont 
Címe: Békéscsaba, Irányi u. 10, 5600

 
 
 

Lánybúcsú

Chippendalet keresel? Tudunk annál jobbat! A HOT MEN DANCE lánybúcsú műsora több mint egy szokásos chippendale, aki csak ledobja a ruháit. Látványos jelmez, jó zene, koreográfia és a szőke herceg a fehér lóról.

 
 

Szülinap

Ha az év legszexisebb meglepetését szeretnéd barátnődnek akkor a legjobb helyen jársz. Repertoárunkban több mint 60 különböző karakter,műsor közül tudsz választani. Számunkra nincs lehetetlen! Ajándékozz egy hamisíthatatlan HOT MEN DANCE műsort barátnődnek, hogy élete legemlékezetesebb születésnapját élhesse meg.

 
 

Rendezvények

Amennyiben bulit akarsz rendezni figyelmedbe ajánljuk öt különböző teljes estés programunkat. Akár csak nőknek szóló estét szeretnél vagy akár szórakozóhelyre koedukált közönségnek műsort akkor a legjobb választás a HMD. A legjobb hangulatú estéd elengedhetetlen fellépői vagyunk.

 
 
 

 
 
 

 
 

 
 

 
 
 
[ ]