hotmendance@gmail.com    |    +36-30/793-1930    |    Social media               

 
 
 
 
 
 
Kosár
Fizetés
 
 
 
 
 
Slider0 Slider1 Slider3 Slider4 Slider5 Slider6
 
 
 

Győr 2021.03.26. NŐNAPI SHOW!

HOT MEN DANCE LIVE - NŐNAPI SHOW

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy műsorunk korhatáros, csak 18 év feletti hölgyek vehetnek részt az előadáson!

Előadók személyesen kísérnek a helyedre.
Elsőbbségi kiszolgálás!
Ültetés érkezési sorrendben történik a kategóriáknak megfelelően!
Az előadók a teljes nézőteret bevonják műsorukba, véletlenszerűen választanak ki hölgyeket így akár Te is lehetsz a kiválasztott, ha szeretnél!

Az előadás alatt megvásárolható extra szolgáltatásokról részletes tájékoztatást a  jegyben találod!

FIGYELEM! Az előadás pontban 20:00 órakor kezdődik ezért kérjük hogy ennek kezdete előtt minimum 30 perccel azaz legkésőbb 19:30- ra érkezz meg a helyszínre. 19:00 óra után a belépés engedélyezett ugyan de az előadóknak nem áll módjukban senkit bekísérni a helyére.

Rendezvény helyszíne: Konferencia Hotel
Címe: 9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.

Találatok: 1 - 3 / 3
 
Ára: 6.490 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
Ára: 4.490 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
Ára: 5.490 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
 
 
 
 

Lánybúcsú

Chippendalet keresel? Tudunk annál jobbat! A HOT MEN DANCE lánybúcsú műsora több mint egy szokásos chippendale, aki csak ledobja a ruháit. Látványos jelmez, jó zene, koreográfia és a szőke herceg a fehér lóról.

 
 

Szülinap

Ha az év legszexisebb meglepetését szeretnéd barátnődnek akkor a legjobb helyen jársz. Repertoárunkban több mint 60 különböző karakter,műsor közül tudsz választani. Számunkra nincs lehetetlen! Ajándékozz egy hamisíthatatlan HOT MEN DANCE műsort barátnődnek, hogy élete legemlékezetesebb születésnapját élhesse meg.

 
 

Rendezvények

Amennyiben bulit akarsz rendezni figyelmedbe ajánljuk öt különböző teljes estés programunkat. Akár csak nőknek szóló estét szeretnél vagy akár szórakozóhelyre koedukált közönségnek műsort akkor a legjobb választás a HMD. A legjobb hangulatú estéd elengedhetetlen fellépői vagyunk.

 
 
 

 
 
 

 
 

 
 

 
 
 
[ ]