hotmendance@gmail.com    |    +36-30/793-1930    |    Social media               

 
 
 
 
 
 
Kosár
Fizetés
 
 
 
 
 
Slider0 Slider1 Slider3 Slider4 Slider5 Slider6
 
 
 

Nyíregyháza 2021.03.19. Nőnapi Show!

Hot Men Dance - NŐNAPI SHOW!
2,5 órás műsor időtartam! Legújabb produkciókkal érkezünk!Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy műsorunk korhatáros, csak 18 év feletti hölgyek vehetnek részt az előadáson!
Előadók személyesen kísérnek a helyedre!
Welcome drink! 
Ültetés érkezési sorrendben történik a kategóriáknak megfelelően!
Az előadók a teljes nézőteret bevonják műsorukba, véletlenszerűen választanak ki hölgyeket, így akár Te is lehetsz a kiválasztott, ha szeretnél!
Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a szórakozóhely 19:00-tól nyitja meg kapuit, az előadás 20:00-tól kezdődik (ÉRKEZÉS MŰSOR ELŐTT FÉL ÓRÁVAL!!!) .
Az előadás alatt esetlegesen megvásárolható extra szolgáltatásokról részletes tájékoztatást helyszínen kapjátok meg!
Helyszín: Váci Mihály Kulturális Központ
Címe: Nyíregyháza, Szabadság tér 9, 4400

Találatok: 1 - 4 / 4
 
Ára: 4.990 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
Ára: 3.990 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
Ára: 2.990 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
 
Ára: 5.990 Ft
Kedvezmény:
Ár / kg
 
 
 
 

Lánybúcsú

Chippendalet keresel? Tudunk annál jobbat! A HOT MEN DANCE lánybúcsú műsora több mint egy szokásos chippendale, aki csak ledobja a ruháit. Látványos jelmez, jó zene, koreográfia és a szőke herceg a fehér lóról.

 
 

Szülinap

Ha az év legszexisebb meglepetését szeretnéd barátnődnek akkor a legjobb helyen jársz. Repertoárunkban több mint 60 különböző karakter,műsor közül tudsz választani. Számunkra nincs lehetetlen! Ajándékozz egy hamisíthatatlan HOT MEN DANCE műsort barátnődnek, hogy élete legemlékezetesebb születésnapját élhesse meg.

 
 

Rendezvények

Amennyiben bulit akarsz rendezni figyelmedbe ajánljuk öt különböző teljes estés programunkat. Akár csak nőknek szóló estét szeretnél vagy akár szórakozóhelyre koedukált közönségnek műsort akkor a legjobb választás a HMD. A legjobb hangulatú estéd elengedhetetlen fellépői vagyunk.

 
 
 

 
 
 

 
 

 
 

 
 
 
[ ]